Bianca Dragusanu Insarcinata - Vecinul Anamariei Prodan a spus care este motivul real al divorțului de Laurențiu Reghecamf. Bianca Dragusanu a recunoscut ca este insarcinata.


Pin On Outfits

După ce în presa centrală au apărut zvonuri că Bianca Drăgușanu 33 de ani și Victor Slav 35 de ani vor deveni în sfârșit păriniți roșcata a ținut să se amuze pe seama acestor speculații.

Bianca dragusanu insarcinata. Avem o micuta burtica si cica daca faci asa nr. Cei trei bianca drăgușanu alex bodi și victor slav au petrecut împreună. Vedeta a publicat o poză cu ea în care apare cu o burtă imensă de graviduță.

Bianca Dragusanu si Victor Slav au anuntat inca de la inceputul relatiei lor ca isi doresc sa ajunga in momentul in care vor deveni parinti. In timp ce fata de la machiaj isi facea treaba Bianca i-a atins burtica de gravida apoi a facut in gluma anuntul ca este si ea insarcinata. Bianca Dragusanu si-a atins abdomenul si a facut anuntul.

Imaginea editată a fost pe placul prietenilor ei virtuali care i-au spus că i-ar sta bine gravidă. Vedete din Romania Bianca Dragusanu sarcina vedete intern bianca dragusanu showbiz Cum arata Bianca Dragusanu insarcinata in 6 luni Cum arata Bianca Dragusanu insarcinata in 6 luni Bianca Dragusanu a etapa riscului de avort spontan insa nu a scapat de toate neplacerile pe care le presupune sarcina. La multi ani tăticule a scris Bianca pe.

Bianca Drăgușanu face declarații surprinzătoare. Ba mai mult silueta ei parea sa nu se fi modificat deloc in ciuda faptului ca a luat 7 kilograme in greutate. Ba mai mult silueta ei parea sa nu se fi modificat deloc in ciuda faptului ca a luat 7 kilograme in greutate.

Visul de a deveni părinţi este pe cale să se împlinească. Povestea cu Bianca Dragusanu insarcinata a plecat de la unde zvonuri de prin tabloidele de cancan monden. Analizele au relevat si mai multe probleme.

De când Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit custodia fetiței este împărțită. Nu Corina Caciuc Bilcon. Bianca Drăguşanu însărcinată în cinci luni este bolnavă.

In ultimii ani vedeta nu s-a sfiit sa declare in repetate randuri ca nu exista altceva ce-si doreste pe lume mai mult decat sa aiba un copil cu barbatul pe care il iubeste. Iata ca acum visul roscatei. Din cate am idee nu sunt.

Sofia Slav i-a fost alături tatălui ei luna trecută când acesta a împlinit vârsta de 41 de ani mai exact pe 5 iunie după cum puteți vedea în postarea de mai jos. Bianca Drăgușanu și-a luat din nou fanii prin surprindere cu cele mai noi declarații Sursa foto. Bianca dragusanu insarcinata in 6 luni se pregateste temeinic pentru intalnirea cu fiica sa sofia.

Bianca drăgușanu a trecut prin momente de extremă tensiune după ce fiica sa și a lui. Blonda a confirmat ca poarta copilul designerului insa marturiseste ca nu-l va pastra deoarece are unele probleme de sanatate conform Libertatea. Bianca Dragusanu a inceput de ceva vreme o colaborare cu medicul Kasem Abdu Bkr iar aseara cei doi ar fi trebuit sa fie gazdele unei reuniuni inedite in club Princess din Regie pentru a purta o.

Motivul pentru care Bianca ar refuz sa isi asume acesta sarcina in mod oficial are legatura cu problemele de sanatate cu care se confrunta blonda. Pentru Bianca şi Victor Slav fericirea pare să bată la uşă în fiecare zi. Bianca Dragusanu insarcinata.

Doamne ajuta sa fiu gravida. Bianca dragusanu copil declaratii insarcinata pentru a doua oara Anna Caba A urmat mai multe cursuri de Multimedia Radio și Televiziune și activează în presa online de trei ani. Blonda a confirmat ca poarta copilul designerului insa marturiseste ca nu-l va pastra deoarece are unele probleme de sanatate conform Libertatea.

Acum dupa ce au anuntat ca se casatoresc Bianca si Victor doar despre copii vorbesc numai ca o problema de. Stiri despre bianca dragusanu insarcinata Vedete. Tv Presenter journalistentrepreneur tvpresenter tvshow businesswoman mydresses BD bdluxfashion ccmboutique wwwbianca-dragusanuro.

Motivele pentru care nu a funcționat căsnicia dintre frumoasa blondă și Victor. George Burcea o distruge pe Andreea Bălan. Bianca Dragusanu gravida Bianca Dragusanu este insarcinata in 7 luni si jumatate insa pana acum nu a postat nicio imagine cu burtica de viitoare mamica asa cum fac cele mai multe femei.

Bianca Dragusanu nu poate ramane insarcinata. Bianca Dragusanu ar fi insarcinata in 5 luni insa nu doreste sub nicio forma sa vorbeasca despre aceasta bucurie din viata ei. Instagram Bianca Dragusanu Culmea este că Bianca Drăgușanu a dorit să aducă în discuție.

Gravida în sase luni Bianca Dragusanu este coplesita de problemele de sanatate dar si de cele personale. Vedeta careia a inceput sa i se contureze burtica de gravida abia daca poate sa. Nu stiu nu cred ca sunt insarcinata.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu din 2018. Bianca Dragusanu sarcina Bianca Dragusanu este insarcinata in 7 luni si jumatate insa pana acum nu a postat nicio imagine cu burtica de viitoare mamica asa cum fac cele mai multe femei. Exista riscul sa mi se amputeze picioarele.

Bianca Drăgușanu a recunoscut tot. Medicii asteapta rezultatele analizelor. Bianca Dragusanu iubita lui Catalin Botezatu a confirmat la o saptamana dupa ce a fost vazuta iesind de la ginecolog ca este insarcinata.

Bianca dragusanu bianca dragusanu insarcinata bianca dragusanu si gabinetto badalau. Si de aceea vedeta a tinut sa lamureasca problema sarcinii ei. Nu este prima data cand se speculeaza ca Bianca Dragusanu ar fi insarcinata cu Victor Slav.

Bianca Dragusanu iubita lui Catalin Botezatu a confirmat la o saptamana dupa ce a fost vazuta iesind de la ginecolog ca este insarcinata. Blonda a marturisit recent ca isi doreste sa mai faca inca un copil. În prezent este redactor al publicației CANCANRO site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.

Gestul jenant al actorului făcut după. A atins burtica de gravida se ia aici a declarat Bianca. Oricum nu as avea o problema.

Bianca Drăgușanu este însărcinată. Bianca Dragusanu a spus la emisiunea Un show pacatos ca isi doreste sa se mute intr-o casa mai mare si ca vrea cu ardoare o familie mai mare. Si când gândea ca urmeaza o perioada de repaus si relaxare blonda a primit o noua lovitura.


Bianca Drăgușanu Breaking News Sunt Insărcinată Foto


Bianca Dragusanu Declaratie Socanta Inainte De Nastere Noua Luni Am Carat Gemeni


Experiment Cancan Ro Bianca Dragusanu Insarcinata Uite Cum Ar Arata Roscata In 9 Luni


Bianca Drăgusanu Insărcinată In Opt Luni Si Jumătate Iată Cat De Mult I A Crescut Burta Foto


Bianca Drăgușanu Iși Arată Burta De Gravidă A Făcut Un Anunț Click Mobile


Bianca Drăgușanu Gravida Blonda Face Anunțul Despre Sarcină Rol Ro


Bianca Drăgușanu Insărcinată Iată Poza Care Dă Crezare Zvonurilor Chiar Se Vede Burtica De Gravidă Stiri Mondene


Bianca Drăgușanu Insărcinată S A Chinuit Să Ascundă Burtica Wowbiz


Acces Direct Gravida Bianca Dragusanu A Comis O După Ce Facebook


Bianca Drăgusanu A Născut O Fetiță Vezi Primele Detalii Libertatea


De Asta S A Logodit Bianca Dragusanu E Insarcinata Cu Alex Bodi Buna Ziua Iasi Bzi Ro


Pro Tv Bianca Dragusanu Le A Aratat Fanilor Burtica De Gravida Ce A Marturisit Vedeta Despre Sarcina


Botezatu Lanseaza Bomba Bianca Dragusanu Ar Fi Insarcinata Iar Tata Este Adrian Cristea Stiri De Cluj


Revista Viva Insarcinata Cu Gemeni Bianca Dragusanu A Facut Primele Declaratii Neasteptate O Alex Bodi E In Culmea Fericirii Https Bit Ly 31cab8s Doi Băieţi Dintr O Dată Nu Stiu Dacă Pot Să Duc Atat


Related Posts